Det siger vores kursister

Vi har gennem de sidste 12 år haft rigtig mange kursister, her er et lille udsnit fra nogle af dem som har

Det lykkedes at bestå i dag, så det var super dejligt. Kan rapportere, at efter at have hørt på de andre der var til prøve, så er Jeres træningsprogram bare det bedste. Der var nogen der talte om tabeller og alt mulig andet, det var tydeligt at deres undervisning IKKE havde været lige så målrettet som Jeres. Så tak for det, det var alle pengene værd. Med venlig hilsen Brian Køngerskov

I skal have en stor, stor tak. På kun 4 måneder har i skabt mig en interesse for natur og jagt, jeg aldrig troede muligt. Jeg kendte absolut INTET til det nyttige i jagt, kunne dårligt kende forskel på andre dyr end hund og kat, og mit eneste våbenkendskab var slangebøsse og “bue og pil” – og så idag har jeg bestået jagtprøven, helt uden fejl. Vildt! Det hele skyldes 3 ting: Et fantastisk e-lerning program, fantastiske lærer-kræfter (Klaus og folk i AAFF) som formidler svært stof på en nem måde, og gode våbeninstuktører. Og sidst men ikke mindst, et fantastisk administrativt overblik, der ikke lader nogen “tabt på gulvet” – Tak Gitte! Tak for et godt kursus.Søren Larsen

Hej Gitte. Syntes lige du skal vide, at jeg har været Meget tilfreds med jagttegnskurset! Fra dag 1 efter jeg tilmeldte mig , har du løbende givet mig alt den info , som jeg har haft brug for ! Og Klaus har været en Meget dygtig og Humoristisk underviser ! Jeg vil til en hver tid anbefale jeres kursus ! Mvh Ghita Steensen

Efter 3 1/2 min. Var jeg færdig , som den første og iøvrigt den eneste med nul fejl. Praktikken forløb med afstandsbedømmelse 0 fejl, og rigtig god våbenbetjening. Så derfor stor ros til Gitte og de andre instruktører for korrekt undervisning. Hilsen Jørn

Jeg var deltog jo i jeres haglskydekursus i torsdags inden jeg skulle op til prøven i lørdags. Vil bare sige at det var alle pengene værd, da jeg kun skulle bruge 6 skud på mine 3 x 2 duer til prøven.. Nu er jeg så officielt jæger.. J Igen, tak for et super godt forløb. Thomas Bojsen

Vi er de to piger, som i mødte på skydebanen på Selinevej d 25.september. Vi vil først og fremmest gerne sige dig/jer 1000 tak for en fantastisk både lærerig og god oplevelse både på skydebane og med afstandsbedømmelse. Vi lærte utrolig meget og følte os virkelig i gode hænder og ærgrer os begge meget over, at vi ikke går til jagtundervisningsportal hos jer. Du må også hilse Svend rigtig mange gange og sige ham tak! Han lærte os virkelig hvordan man skulle gøre for at ramme. Vi vil klart anbefale jer til alle vi møder som ønsker Jagttegn og bruge jer, hvis vi selv skal have riffeltegn. Bedste hilsner fra Anne Sophie og Anne Med venlig hilsen Anne Rosendahl Appelquist Fuldmægtig/cand.jur.

Jeg bestod i dag min jagtprøve med 1 fejl i prøven, og 0 fejl på gåturen. Iver Høst udtalte. “Det er sjældent set, at være så sikker i afstandsbedømmelse, hvordan har du trænet?” Jeg fortalte at jeg havde brugt flasketeknikken, som jeg havde lært hos Claus og Gitte. Han var meget imponerede, over min evne til at vurdere, den næsten præcise afstand. Så stor tak for det.
Ydermere kan jeg kun rose jeres måde at bygge hele kurset op på, det er fedt at være på E-learning, så man selv kan disponere tiden.

Tak for et godt kursus! Med venlig hilsen Daniel Bernhard-Thams

Det er lidt imponerende, den måde Klaus underviser på, sammen med den måde vi elektronisk kan øve hjemme, og hvem havde troet man kunne lære afstand ved at kaste ½ liter vand. Jeg var lige ved at springe fra den første dag  pga. travlhed på arbejdet, med det var godt jeg ikke fik det gjort, det var faktisk helt afstressende at skulle koncentrere sig om noget andet, og se nu bare, 19 dage efter første kursusdag har jeg bestået jagtprøven, og jeg havde ikke læst et komma før første dag, det er da utroligt. Mange tak for denne gang, og ha det godt til vi ses igen. Med venlig hilsen Allan Nielsen

Jeg havde i længere tid overvejet at tage et jagttegn, men jeg synes ikke min tid var til det. Derfor så jeg mig rundt i junglen af udbyder af kurser… Jeg fald for Jagttegn.net, da de tilbyder intensiv kursus i en forlænget weekend, der samtidig giver 10 gode grunde til at vælge dem. Med lidt sund skepsis, om det nu kunne leve op til det, tog jeg chancen…. Kort fortalt, var kurset  intensivt, berigende og lærerigt godt formidlet af Klaus Hartmann, som meget gerne ville øse ud af sine erfaringer over på os alle kursister.

Tilbagemeldinger og opfølgening undervejs, opfatter jeg som yderst kompetent, med hurtige respons på de spørgsmål jeg har haft undervejs… At jeg er bestået første gang, taler jo for sig selv, men alligevel en stor tak til jagttegn.net…
Med Venlig Hilsen Johnny Bihlet “For god ordens skyld skal jeg oplyse, at jeg i går bestod jagtprøven.

Den sagkyndige nævnte, at han kunne se jeg har fået god træning, hvilket er cadeau til jer! Tak for super undervisning og god sommer.” Hilsen Simon

Tusind TAK for et for et utroligt godt kursusforløb og meget velkvalificeret teori og praktisk undervisning. Jeres E- training er formidabel . Jeres evne til at holde jer i kontakt med os er imponerende . I holder hvad I lover og giver mere til . Ved spørgsmål via mail – svarer I meget hurtigt tilbage. Jeres våben – skyde -og afstandstræning er perfekte Alt har været superperfekt for hele familien – og været utroligt værdifuldt at kunne gøre teori forløbet SAMMEN – og Kristoffer herefter afslutter på Sjælland. Vi har kun ROS og anerkendelse for jeres kursusforløb – og har for familien været en stor fælles fornøjelse at være SAMMEN om . Vi har intet vi kunne ønske anderledes. Jeres skytteinstruktør var ligeså eminent …. og Ivar Høst ikke at forglemme. Han er en fantastisk personlighed TUSIND TAK et berigende og værdifuldt kursusforløb. Alt har været perfekt i selve kursusforløbet . Alt har været perfekt i E- trainings programmet Kontakt og aftaler med jer fra afsluttet teori forløb og frem til jagtegnsprøven har ligeså været på perfekt niveau Kan kun anbefales på det varmeste til andre – og det gør vi – hvor vi end er . Tusind TAK for jeres engagerede og afvekslende undervisning – kursusdagene løb afsted. SUPERFLOT gennemført Kursusforløb af jer to – Gitte og Klaus . Tusind TAK for perfekt kursusforløb Venlig Hilsen Jytta Svejstrup Mølgaard Højsleth Kristian Højsleth

“Når kun det bedste er godt nok”…ja egentlig kunne jeg stoppe her for det er lige præcis hvad jeres jagttegns kursus er. 3xteori og et våbenkursus VS en hel vinter med mødepligt en gang om ugen, ja så var valget ikke særlig svært. Jeres værktøjer virker 100% efter hensigten. Jeg havde ikke forestillet mig det ville være så nemt at lære alt teorien udenad,men med Klaus(meget skøre)huskeregler og utrolige kompetente e-learnings materiel kan enhver der tror på det lære det uden ad. Der var også tid til at lære om takt&tone i et jagtselskab. En god ting da man jo står noget på herrens mark de første par gange. Så slipper man for at dumme sig unødigt, og alt dette blev serveret med Klaus lune humor så man ikke en eneste gang var ved at falde i søvn. Mange gange havde jeg spørgsmål om det ene eller andet,men uanset hvornår jeg ringede til Gitte havde hun altid tid. Aldrig sure miner eller for travlt til at hjælpe.Tak for det Gitte,du er guld værd. Dette akompagneret af jeres dygtige skydeinstruktøre,har gjort jeg idag står med mit jagttegn.

Jeg blev fra dag et korrekt sat ind i våbenhåndtering hvilket gjorde det rent faktisk sidder som en refleks idag.Fik sågar ros for min våbenhåndtering af prøvesagkyndig. Som sagt fik jeg mit jagttegn idag,og jeg valgte så lige at smutte forbi skydebanen for at afslutte hvor jeg startede,nemlig hos jagttegn.net og sørme om de ikke også havde tid til det. Så jeg vil til enhver tid anbefale kommende jægere at tage deres jagttegn hos jagttegn.net hvis kun det bedste er godt nok… Med venlig hilsen Thomas Ramsdahl (en meget glad nyjæger)

Hej Gitte og Klaus Jeg ville bare sige jer tusind tak for en super lærerig jagttegns weekend, med masser og input og afvæksling i læreprosessen super godt og søde mennesker. Jeg var hel høj da jeg kom hjem i går og gik straks i gang med hjemmesiden med at tage prøver, og som jeg sagde til min mand Paw her til morgen, jeg ville ønske at jeg kunne blive hjemme og læse videre og tag en masse prøver. Og det kan jeg kun takke jer for. Glæader mig meget til d. 8 april og til at vi ses igen. På gensyn. Med venlig hilsen Camilla Stine Hay Forår 2013 Jeg er en “pæn ung mand” på 61 år – der blev opfordret af min yngste søn til at tage jagttegn gennem “Jagttegn.net” – Et intensivt kursus med Gitte og Klaus i København – gennem sept. – og okt.i år. Kunne jeg tage et kursus på så ” kort tid ” ? Kunne jeg få al den lærdom ind på så kort tid ? Pædagogikken har unægteligt forandret sig siden jeg var meget yngre – og jeg ville jo så gerne på jagt med min søn ! ALDRIG – og jeg mener ALDRIG – har jeg oplevet så dygtige instruktører – til at lære fra sig som til kurserne med ” jagttegn.net” Hele set-up`et er formidabelt skruet sammen – og Du kan stort set – kun BESTÅ jagtprøven. !!! Den teoretiske del – ja det er din egen indsats – men den praktiske afvikling af jagtprøven – hvor der kræves en rigtig ” god fornemmelse” – den bliver Du simpelhen ” FLASKET OP MED ” ! Naturligvis bestod jeg jagtprøven – og den praktiske del var selvfølgelig med 0 fejl – og ros for min våbenhåndtering af den prøvesagkyndige fra Naturstyrelsen. JAGTTEGN.NET – ER UBETINGET DANMARKS BEDSTE KURSUS TIL AT BESTÅ JAGTPRØVEN !!! Tusind TAK til Klaus og Gitte for deres store -og pædagogiske indsats til os deltagere. Knæk – og bræk Venlig hilsen, Preben / København

Kære Gitte og Klaus, Lige en tilbagemelding på min prøve. 40 krydser og godt 2 minutter – så kunne jeg aflevere som den første – og eneste med 0 fejl. Jeg var også den eneste ud af de 9 mulige aspiranter, der fik mit jagttegn den formiddag, så endnu engang tak for et godt program – det virker! (Sjovt nok havde en af de andre aspiranter sin instruktør med, der sagde at mit kursus var noget skrammel  fordi man slet ikke kunne lære det på så kort tid – hans aspirant, der var oppe for anden gang, havde 11 fejl!)  Jeg vil stadig gerne modtage de forskellige blade, du snakkede om på kurset Klaus, jeg var jo på Esbjerg holdet, der ikke fik posen med reklamer og blade til nye jægere mv. Jeg regner med at vende tilbage, når jeg skal have riffeltegn. I må også meget gerne sende en mail, når et nyt hold start op i Esbjerg igen – jeg er ved at overtale min mand til at han skal igang. Med venlig hilsen Annemette Munk.

Efter et rigtig godt kursus kan man da kun bestå med 0 fejl i teori og praksis. Som jeg så gjorde i dag i Randbøl. M.v.h. Flemming Olsen / Efterårs kursus til Jagtten 2012

Ja, så nåede jeg vej´s ende med jagttegnet. Jeg vil hermed sige mange tak til alle instruktørerne, for et veludført, arbejde med våbenkurset, som bliver gjort med perfektionisme og saglighed. Jeg kommer nok til at savne alle lektionerne her på computeren, med alle de skønne billeder af vores dyr her i Danmark, som vi bør værne om nu og i fremtiden. Super kursus Med venlig hilsen Frede Jensen

Jeg ville bare lige give en tilbagemelding på min jagttegnsprøve som jeg bestod.  Jeg synes virkelig, at I køre et rigtigt godt koncept med jagttegnskurserne, og selv man selvfølgelig bliver nervøs op til en “eksamen”, har jeg hele tiden følt mig godt forberedt, som i høj grad er jeres fortjeneste. Jeg vil selvfølgelig anbefale jer til andre, der overvejer at tage et jagttegn. Mvh Henrik Hedegaard Jensen

Så er jeg bestået Jagtprøven med 0 fejl i teorien og 0 fejl i afstand og samt den praktiske prøve  Men jeg kan da sige jeg fik rigtig meget udad at tage ud hvor prøven blev holdt og finde punkter jeg viste hvor langt der var til.  Udover det vil jeg lige tilføje at jeg syntes at jeres kursus har været helt utrolig godt og i har været utrolig rar at være sammen med og kunnet overbringe budskabet på en let forstålig måde.  Møder jeg en der en gang vil have sig et jagttegn vil i helt bestemt blive anbefalet fra mig. Med venlig hilsen  Finn Nielsen

Absolut det bedste kursus jeg nogensinde har været på! Den pædagogiske fremgangsmåde og undervisernes personlighed er noget af det bedste jeg nogensinde har oplevet. Jeg følte mig hurtigt som “en ven af huset”. De 3 dage nærmest “fløj afsted” og der var fuld aktivitet fra første til sidste dag. Jeg vil uden tøven anbefale Jagttegn.net´s tilbud til samtlige potentielle nyjægere jeg møder på min vej. Og jeg er sikker på, at jeg også kommer til at gøre brug af Jeres mange tilbud i både privat og erhvervs-regi fremover. Mange hilsner Peter Brüggemann, Erhvervsjurist

Kære Alle Jeg vil gerne sige tak for den undervisning jeg modtog til riffeltræningen. Det er en meget professionel og afslappet måde undervisningen foregår på. Det er muligt at afprøve både egen riffel, som en låneriffel med andre kikkerter, så man kan blive fortrolig med indskydningen. Du er altid tilstede med hjælp og gode råd, og er ikke bange for at sige tingene direkte – på en god måde. At gennemgå riffelprøven nogle gange inden det er alvor, er en særdeles god ide. Det kan jeg kun anbefale alle! At din pris også er i orden, er kun en yderligere fordel. Det er derfor også med glæde at jeg kan konstatere at jeg bestod riffelprøven uden problemer – første gang. God fornøjelse med de fremtidige kurser, og alt held og lykke fra mig. Med mange venlige hilsener Henrik Gårde-Michelsen

Jamen jamen det er jo for nemt at tag jagttegn når man har været på kursus hos jer……. 0 fejl i teori – 0 fejl i afstand – 0 fejl i våben betjening = BESTÅET Tusind tak for et godt kursus. Hilsen Søren Høy (vejle holdet)

Jeg var til jagtprøve i morges, og bestod. Jeg fik sågar ros med på vejen, som jeg gerne vil sende videre til jer, da det jo er jer, der kan takkes for det! Jeg fik at vide, at min våbenhåndtering var helt eksemplarisk, så det kan jeg jo kun takke jer for! Tak for et godt forløb hos jagttegn.net. Det har været en fornøjelse! Mange venlige hilsener, Marc Jeg vil dertil sige tak for et rigtigt godt kursus, som jeg personligt mener har klædt mig på til at klar jagtprøven. Ligeledes stor ros til den elektroniske del af undervisningen/selvstudiet. Det er et kanon værktøj som i kombination med de 5 intensive undervisningsdage, virkelig giver den enkelt en super platform til at bestå den teoretiske del af jagtprøven. Mange tak, og på gensyn til riffeltræning. Med venlig hilsen Roger Hansen – Vejle holdet, efterår 2011

Mange tak for super god undervisning, support og god stemning. Både på Sophiendal og i Vingsted i onsdags. Super super godt kursus, som jeg selvfølgelig anbefaler hvor jeg kan. Tak for jeres fremragende kursus, jeg kan lige tilføje at jeg var til riffelprøve Lørdag og bestod uden problemer, så med lidt held kan man jo stadig nå at nappe en enkelt buk inden sæsonen rinder ud. Jeg var til et arrangement Mandag hvor jeg med stor sandsynlighed har fået ”shanghajet” et par nye elever til jer så jeg sender jeres detaljer til dem i dag for at minde dem om jeres kurser. Som vi talte om der er altid tid til en kop kaffe hvis i skulle være så dristige at bevæge jer indenfor Korsør bygrænse. Med venlig hilsen Peter F. Poulsen

I forbindelse med min erhvervelse af jagttegn, finder jeg det nødvendigt at give Jagttegn.net mine varmeste anbefalinger med på vejen. Efter kun 5 undervisningsdage og en smule selvstudie, var jeg så godt rustet, at jeg bestod prøven i første skud :) Dette oven i købet efter mere end en måneds pause fra sidste undervisningsdag til selve jagttegnsprøven. Punktlig og entusiastisk gennemgang af teorien, krydret med et hav af levende historier gjorde den, til tider, tørre undervisning til en ‘cliffhanger’, og de først 5 timer forsvandt som med et fingerknips. Tips, tricks og kreative idéer gjorde det hele overskueligt, og den efterfølgende gennemgang af pensum hjemme blev derfor letgenkendeligt – selv med ovennævnte lange pause. Masser af træning i den teoretiske prøve, gjorde at jeg næsten følte mig erfaren, da selve prøvedagen oprandt. Den praktiske del af undervisningen, fandt sted i en meget seriøs og koncentreret tone, og man fornemmede en stor respekt for både faget, men også respekt for de kommende nyjægere. Da første step var overstået blev undervisningen differentieret, så andet step passede til den enkelte elevs behov. Det tilsikrede at ingen blev tabt, og at alle fik den nødvendige træning i alle facetter af den praktiske del – meget professionelt.. Jeg har igennem hele forløbet følt et nærvær fra Jagttegn.net’s side, og har hele tiden vidst, hvor jeg skulle henvende mig i tilfælde af spørgsmål af enhver art. Muligheden for ekstra undervisning for dem der måtte have behov for dette, vidner også om stor engagement i eleverne. Hvis du ikke blot ønsker et jagttegn, men samtidig ønsker at føle dig som en ny jæger, så meld dig på et kursus på Jagttegn.net – det vil du ikke fotryde! Knæk og bræk Morten Vørts, Vejle

“Så kan jeg fortælle at en af jeres elever er gået igennem på rekordtid på 4 dage. – jeg bestod uden fejl, og ramte til og med en due…”   “Tak for et godt kursus i Ballerup d. 31 maj. Jeg var op til prøve igår d. 5-juni i Hanebjerg og bestod s´følig. Fik en masse ros af den prøvesagkyndige, Erik Larsen, da han ikke var tilfreds med alle de der dumpede og slet ikke når der var tilmeldt 175 til prøve denne søndag. Alle mine 6 skud sad i midt skive med en spredning på 30 mm…!!!… Der var en meget høj dumpeprocent, 30 – 40 %…! Få var nervøse, nogle havde ikke fået skudt rifflen ind på den givne afstand, andre havde “lige lånt” en andens riffel…!! Af dem der bestod var der mange der havde deres skud spredt inden for skiven, hvilket er ok, men det duer ikke når de skal skyde med skydestok. Der skal trænes og trænes.     Tak for nu, I har været super undervisere og et par dejlige mennesker at være sammen med.” “Jeg vil gerne på det varmeste anbefale jagttegnskurset hos Jagttegn.net. Jeg har selv gennemført det over tre dage i september 2010 – og bestået jagtprøve dagen efter. I ugen op til kursusstart var jeg stærkt i tvivl om det var muligt at komme igennem så stort et pensum på kun tre dage, men allerede efter første dagen var jeg helt overbevist om at det her ville gå problemfrit. Instruktørerne forstod at fastholde det væsentlige, sikre at det blev øvet både praktisk som teoretisk så det sidder helt fast. Den intense og motiverende gennemgang gav min medstuderende og jeg som var oppe sammen en hel anden sikkerhed end de øvrige ved prøven. Teorien sad bare helt som den skal, og den store fokus på praktisk skydning, sikkerhed og afstande gjorde at jeg var knivskarp på dagen. Tak for et supergodt kursus – og for at give mig en herlig start på et forhåbentligt spændende og langt jægerliv.” Jeppe Nielsen, Salgsdirektør, IT firma, Århus

Tak til jer for et godt kursus med god energi og godt humør. Det gør en positiv forskel når man skal holde ørene stive i mange timer. Søren fortæller at de var 12 der gik til prøve, de 6 bestod ikke teorien og af de 6 der bestod var der 4 før Søren der ikke bestod våbenhåndtering, så var det hans tur og den sidste hørte han ikke resultatet af. Men højst 2 af 12 har bestået jagttegn, det siger lidt om jeres gode undervisning, tak for det. “Jeg bestod prøven med 0 fejl i alle tingene, sikkerhed, afstand og teori, så kurset har levet fuld ud op til mine forventninger.     Vi fik ros for, at Jagttegn.net’s kursister var mere engageret end de andre.   Jeres kursus har været rigtig effektivt, med super undervisning! Jeg vil sige mange tak for kurset! Klart et jeg ville anbefale andre, hvis de skulle være interesseret i at få jagttegn i første forsøg! Tak for god undervisning, som har ramt sømmet lige på og alt i alt har været rigtig god forberedelse til den endelige prøve. Tak for godt kursus, uden jer var det ikke gået så ”nemt”!”   “Jagttegn på 3 dage – meget kort, men ikke destomindre sandt. Jagttegnsprøven og Jagttegn.net er for mig blevet synonymer. Med jeres prægnante kursus og den fine opfølgning i bagagen er man aldeles godt rystet til at bestå jagttegnsprøven, allerede ved 1. forsøg. Når man som i mit tilfælde (2,5 måned) også betænker den forholdsvise lange tid der gik mellem kursus og prøven, er der noget som I kan, som andre ikke formåer, derudover bør dels nævnes jeres utrættelige hjælp under vejs og dels jeres formidling af de jagtetiske aspekter, de skrevne såvel som de uskevne regler, hvor respekten for det levende dyr hele tiden står i centrum, som jeg synes I skal have specielt ros for. I har bevist at effektivitet og seriøsitet kan følges ad. Tak for godt Mesterlæreskab.” Claus Reese

“Jeg vil egentlig bare sige tusinde tak for et meget velgennemført jagttegns-kursus. Jeg har sjældent deltaget i mere velforberedt og engageret undervisning, hvor såvel humør som pædagogiske principper hjælper indlæringen. Jeg har netop bestået jagttegns-prøven med 0 fejl – men med den forberedelse I har givet mig, havde jeg heller ikke forventet andet! Det har været en fornøjelse, og jeg vil bestemt anbefale jer til enhver, der måtte have lyst til at tage jagttegn. Mange tak for denne gang. Såfremt I fremover tilbyder skydekurser eller jagter for nyjægere ses vi afgjort!” Sebastian Wiberg, BA. Med. Premierløjtnant

“Endnu en gang mange tak for et hyggeligt og udbytterigt kursus på Rold Storkro. Jeg har været på forskellige kurser, gennem min tid. Men en ting kan jeg med garanti sige – Jeg har aldrig mødt så fangende en instruktør. Ikke en gang sad man og nikkede med hovedet. Det var en sand fornøjelse at opleve.” “Jeg vil bare fortælle, at jeg bestod riffelprøven i lørdags, så jeg er stolt. Så det var rigtig godt jeg var til kursus dagen før, og det var et godt kursus! Jeg havde god samling og hul i hul men kun 5 i skiven, da jeg “valgte” at hjælpe sidenmanden, som i hvert fald havde én udenfor…(ikke min) Tak for alle de gode kurser.” “Tak og tak for et godt kursus på Ledreborg. Ingen jeg var oppe sammen med til prøverne i Tuse idag, troede på man kunne bestå efter “kun” en weekend. Så super herfra.”