Danmarks nemmeste jagttegn!

Mange mener, at det at få et jagttegn er blevet vanskeligere end før – det er rigtigt – bare ikke hos Jagttegn.net

Myndighederne ændrede jagttegnsprøven, for at vi kunne få bedre jægere ud i naturen. Den største ændring var, at man indførte en skydeprøve, så man kan ramme inden man går på jagt og det er vel ikke et urimeligt krav.

Når kravene til at bestå en jagttegnsprøve skærpes, er der vores opgave som undervisere at finde løsninger og metoder, der kan opveje de skærpet krav.

Som fuldtids pro-underviser arbejder vi og vores 6 undervisere konstant på at finde løsninger, som sikrer at vores elever får lært det, de skal til prøve i.

Det er vigtigt at organisere materialet så det er enkelt, overskueligt og kun indeholder det, som kræves i pensummet, derfor har vi selv udviklet og løbende tilpasset undervisningsmaterialet.

Derfor:

  • Vi har udviklet vores eget online træningssystem, som opdateres løbende, – vi er den eneste underviser der reelt har det – ja det er ubetinget det bedste træningssystem i branchen, som giver vores elever en kæmpe fordel og gør det meget, meget nemmere at forstå.
  • Vi har udviklet huskeregler, som er enkle og præcise – de er indeholdt i vores meget vigtige kursusmappe, og vi også er de eneste, der har dette.
  • Der er altid en autoriseret jagttegnslærer på vores kontor, som kan hjælpe med eventuelle spørgsmål – selv om aftenen og i weekenderne.
  • Alt dette og en masse mere gør, at vores elever meget hurtigt kommer igennem prøven, med en af Danmarks bedste beståelse.

Som noget nyt, er der nu mulighed for at få læst vores E-Learning op – en stor hjælp til alle med læsevanskeligheder eller man kan få det hele på engelsk, hvis man ikke er helt god til det danske sprog.

Ligeledes er der en del som skræmmes af haglprøven

Det er absolut ikke svært at bestå haglprøven, blot at man vil taget et haglkursus hos en professional engelskuddannet underviser.

Det er meget enkelt at bestå, blot man lærer lidt teknik – vi har en fantastisk beståelse i vores skydeskole, efter blot 2 1/2 times personligt kursus.

Så nej det er ikke blevet vanskeligere at få et jagttegn og gå på jagt, blot du vælger den rigtige partner, husk at et jagttegn er for hele livet og giver dig en masse uvurderlige venskaber, kæmpe oplevelser, spændende netværk, så bare klø på, vi er der for at føre dig igennem hele forløbet.

Så vælg den bedste underviser, og kom nemt igennem forløbet – se vores kurser til jagttegn her

> Se vores elevers udtagelser på Trustpilot