AAA – topkarakter for kreditværdighed

Hunters Lounge ApS – virksomheden bag Jagttegn.net har fået topkarakter med bedst mulige kreditrating AAA. Få virksomheder opnår denne status.

AAA statusen tildeles af Bisnode og kun til virksomheder, der har “en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser”. Bisnode, den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet.

En sund og stabil udbyder af jagttegnskurser

“Vi er glade og stolte over at opnå den højeste kreditværdighed man kan få. Det er endnu et kvalitetsstempel, som understreger, at Jagttegn.net er er en troværdig og sund kursusudbyder af skyde- og jagttegnskurser til private og virksomheder”

Klaus Thor
, Jagttegn.net

Autoriseret jagttegnslærer / våbenlærer fra Naturstyrelsen
Flugtskydnings instruktør, Riffelinstruktør, Proskytte uddannet og medlem hos APSI, England (The Association of Professional Shooting Instructors)

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.