HANDELSBETINGELSER:

Jagttegn.net

Peter Bonnens Vej 3

7430 Ikast

CVR: 40073795

Mobil: 21 81 08 80

e-mail: adm@jagttegn.net

 

Betaling og priser:

 • Tilmeldingsgebyr kr. 1.000,00 betales ved tilmelding.
 • Resten af kursusgebyret betales senest 45 dage før kursusstart.
 • Der ydes ikke prisreduktion for delvis deltagelse i et kursus.

Afbestilling:

 • Afbud skal altid ske skriftligt på adm@jagttegn.net
 • Tilmeldingsgebyr på kr. 1.000,00 tilbagebetales ikke.
 • Ved afbud i perioden fra kursusstart og frem til tre uge før kursusstart, refunderes med 50% af kursusgebyret fratrukket tilmeldingsgebyret.

Ændring af kursusdage:

 • Ændring p.g.a. sygdom – adm. gebyr kr. 0,00
 • Ændring – adm. gebyr kr. 0,00
 • Efterfølgende ændringer – adm. gebyr kr. 200,00
 • Overflytning til næste sæson – adm. gebyr kr. 1.000,00

Der tages forbehold for:

 • Jagttegn.net forbeholder sig ret til at ændre priser, der er fejlagtig angivet på websitet
 • Desuden tager jagttegn.net til enhver tid forbehold for prisændringer og ændringer af gebyrer eller andre omkostninger angivet på hjemmesiden.

Jagttegns E-learningsportalen

 • E-learningsportalen er kun til personligt brug og må ikke deles med andre.
 • Online produkter leveres elektronisk til din oplyste e-mailadresse, når din bestilling og betaling er registreret. I visse tilfælde kan der være forsinkelser pga. serveropdateringer og lignende.

Samtykke til brug af personlige oplysninger:
Jagttegn.net skal gøre opmærksom på, at når du har tilmeldt dig jagttegnskursuset, oplyser vi Miljøstyrelsen om, at du ønsker at gå op til jagtprøven. Dertil skal Miljøstyrelsen bruge dit cpr nr.

Derefter kan du betale for og tilmelde dig jagtprøven på portalen Mit jagttegn. Det kræver MITID at logge på Mit jagttegn

Aflysning af kurser:
Vi forbeholder os ret til at aflyse planlagte kurser, ved for få tilmeldinger eller på grund af sygdom. Såfremt et kursus må aflyses, vil de tilmeldte deltagere blive kontaktet skriftligt eller pr. telefon med tilbud om at deltage på en anden dato eller at få det indbetalte beløb retur. Alle tilmeldte kursister vil altid få tilbudt en plads på et af vores andre kurser i landet.

Reklamation og fortrydelse
Jagttegn.net leverer tjenesteydelser, og derfor har kunden som udgangspunkt ikke to års reklamationsret, som gælder ved køb af varer.
Fortrydelse af en ordreafgivelse kan ske frem til betalingstidspunktet. Når betaling er sket, kan købet ikke fortrydes. Kunden kan derimod benytte sig af sin returret ved køb af jagttegnskursus.

Rettigheder:

Alle rettigheder til produkter, workshops, kurser, kursus materiale, illustrationer, billeder og arrangementer tilhører jagttegn.net.

Hvis du ikke er tilfreds:
Hvis der er noget, som du ikke er tilfreds med i forbindelse med din deltagelse på vores kurser, hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte os via mail på info@jagttegn.net

Ønsker du at indgive en officiel klage over en vare eller tjenesteydelse, som du har købt hos os, kan du kontakte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Du kan indgive din klage på https://ec.europa.eu/consumers/odr/ Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse adm@jagttegn.net

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til os på telefon 21 81 08 80

– eller skriv til os på e-mail: info@jagttegn.net